LED-display

Leseavstand og hastighet

Avstanden mellom skiltet og leseren er den vesentligste faktoren når du skal velge LED skilttype og størrelse. Store avstander krever mindre oppløsning og korte avstander krever større oppløsning. Skal du lese skiltet fra en bil i bevegelse, må bokstavene være minst 60 cm høye hvis du kjører i 80 km/t og skiltet står 200 meter unna. På den annen side, hvis du står stille 20 meter unna skiltet, kan du fint lese bokstaver som kun er 6 cm høye. Grunnregelen er at du trenger 2,5cm bokstavhøyde for hver 15de meter du fjerner deg fra skiltet.

Vi leverer skilt i alle størrelser og fasonger, både innendørs og utendørs. Vi har utendørs skilt som fungerer fra -40 til +50 grader, i all slags vær. Skiltene har 5 års garanti, men vår erfaring er at de fungerer betraktelig lenger.

Adaptive Micro Systems i Milwaukee, USA er verdens største produsent av lyssterke displayer, og har 35 års erfaring med design, utvikling og produksjon.

Enten de står i en resepsjonen, et lasteområde, et meglerkontor eller på et kjøpesenter, så sørger LED-skiltene for hurtig, lettlest og pålitelig meldingsformidling til en eller mange mottakere.