Lyddusjer

Lyddusj er retningsstyrte høyttalere som fokuserer lyden mot lytterens hode, samtidig som lyden isoleres i størst mulig grad fra omgivelsene. Konstruksjonen er halvkuleformet eller flat utforming. En lyddusj henger i de fleste tilfelle fra taket og "dusjer" lyden over lytterens hode (derav navnet).

Lyddusjer brukes på steder er hvor det er ønskelig å styre et budskap (tale eller lydopplevelse) til en mottaker uten at omgivelsene til stadighet blir forstyrret. Museer, opplevelsessentre, lyttestasjoner, kunstinstallasjoner og trafikkinformasjon er vanlige brukere.

Flere modeller og størrelser gjør det enkelt å finne egnet plassering.

Lyddusjer benyttes i opplevelsessentre, museer, lyttestasjoner og kunstinnstallasjoner over hele verden.

Lydplanker (SonicBeam og Maestro™) er fantastiske hjelpemidler når du vil fokusere lyden akkurat dit du ønsker. Vanlige høyttalere sprer lyden i alle retninger vil forstyrre alle som ikke er målgruppen for lydbildet. Ved hjelp av et enkelt PC-program kan denne høyttaleren programmeres til å flytte fokus akkurat dit du vil. Idell sammen med digital reklame. Lydplankene kan også styre lyd over lange rette avstander uten lekkasje til omgivelsene, og er et velegnet produkt der isolasjon til naboer og utilsiktede mottakere er et must. Eksempler på bruk kan være jernbaneperronger, korridorier i landskap etc.

Maksimum isolasjon - Minimum forstyrrelse

For ytterligere å begrense forstyrrelse til omgivelsene kan alle våre lyddusjer utstyres med en Start/Stopp sensor som slår lyden av eller på avhengig av om det befinner seg en person under lyddusjen. Start/Stopp systemet leveres som en komplett løsning, bestående av luddusj og mikroforsterker og bestilles som en komplett leveranse.

Enkelte modeller kan også leveres med integrert LED-lys.

Lyddusjene installeres ofte i forbindelse med touchskjermer eller infokiosker.

Ta gjerne kontakt for mer detaljer og et godt tilbud. Vi tilbyr også utleie om lyddusjer trengs til et tidsbegrenset prosjekt eller event.

Panphonics fullstendig flate lyddusjer
Panphonics fullstendig flate lyddusjer

Fullstendig flate lyddusjer fra Panphonics har en oppsiktsvekkende effekt og er svært fokusert.

Den fungerer med tilnærmet samme effekt i opptil 10 meters høyde, men er også perfekt der man har lav takhøyde. Lyddusjene leveres også i en versjon som kan plasseres rett i himlingen.

Klikk her for demonstrasjon av effekten.

Soundtube lyddusjer i klynge
Soundtube lyddusjer i klynge

Soundtube lyddusjer er bestselgeren om man ønsker kuppel. Lyddusjen leveres standard med opphengskrok på kabelen, og med flere mulige "add-ons", blant annet lys og bevegelsessensor.

Utendørs lyddusj på Lillehammer skysstasjon
Utendørs lyddusj på Lillehammer skysstasjon

Lyddusjer fra Brown Innovation er blant de mest elegante på markedet. De gir deg fokusert stereolyd der du ønsker, uten å forstyrre omgivelsene.

Lydplanker, (SonicBeam og Maestro™) er fantastiske hjelpemidler når du vil fokusere lyden akkurat dit du ønsker.