Touchskjerm

Våre touchskjermer er blant de mest brukte i markedet. Et stort utvalg i størrelser og utførelse tilfredstiller de aller fleste bruksbehov. Disse skjermene benyttes i næringsliv, telekommunikasjon, butikksentra, industri, sykehus og forsvar og er kjent for pålitelighet og lang levetid.

Kunden kan selv velge hva de vil se, utforske nye produkter, innhente informasjon om hvor produkter kan kjøpes og mye mye mer. Skjermene er ikke bare attraktive, men solide nok til å tåle kontinuerlig interaktiv bruk i offentlige områder, og tilfredsstiller alle krav for bruk i butikk, selvbetjening, hotell/restaurant, transport, skole og helseforetak.

Våre interaktive skjermer leveres i størrelser fra 10" til 70", og samtlige kan leveres med innebygget PC-modul.

Elo Touch Solutions er verdens ledende produsent av touch og har satt standarden for touchteknologi og touch-skjermer i over 50 år. Elo fortsetter denne ledelsen ved å gi sine kunder ny teknologi, kvalitetsprodukter, og den beste service og garanti i bransjen. Solid utførelse og fleksible festeanordninger sikrer riktig plassering under alle forhold. Låsbare betjeningsknapper sikre riktige innstillinger og uavbrutt bruk i offentlige miljøer.

Innbyggingsskjermer (Open Frame) for industri, museer, utstillinger, infokiosker og automater. Skjermene kan monteres i vegger, kabinetter, bord, kontrollpulter og er beregnet for helkontinuerlig drift. Standardisert passform sikrer uproblematisk service og utskifting i hele installasjonens levetid. Størrelser fra 10" til 55". Spesialrammer for frontmontering og industriskap leveres som ekstrautstyr.

Interaktiv digital reklame på storskjermer (signage) muliggjør direkte interaktiv samhandling mellom bruker og annonsør, og gir nye og spennende muligheter som går utover tradisjonell digital reklame.

iiyama har erobret Europa med sine touchskjermer. Skjermprodusenten har lang fartstid og er kjent for god kvalitet og svært rask levering. De tilbyr skjermer i alle størrelser, både frittstående, for innbygging eller som displays.

ProDVX er en europeisk skjermprodusent som leverer gode løsninger for blant annet resepsjon og møteromsbooking, av høy kvalitet. ProDVX leverer en lang rekke skjermer, med og uten touch, med avspiller eller pc integrert som tillegg, i størrelser fra 7'' til 32''. Mange av skjermene kan leveres med PoE (Power over Ethernet), slik at man kun trenger én kabel.

Sign-IT har det beste utvalget, med korte leveringstider på de fleste modellene. Ta kontakt for et godt tilbud.